Hvem er vi?

Hvem er [DEN]

Vi hjælper jer, med at finde hinanden!

Hvem er [DEN]?

Vi bestræber på at blive en e-sport klub, på playstation som har værdierne i orden – Vi lægger stor fokus på det sociale og det sportslige. Vi har en klubfilosofi hvor de to ting går i hånd med hinanden.

Vi er Danmarks største eSportsforening på playstation 4 og bærer derfor et stort ansvar.

Det er foreningens formål, at udbrede og fremme interessen for eSport i Danmark. Dette sker ved at samle alle medlemmer under de bedst mulige forhold og få klubben til at deltage internationale ligaer.

Det er vigtigt at vi styrker eSporten på flere forskellige punkter, og det er derfor vores interesse at udvikle talenter og støtte op om forskellige arrangementer der bliver taget initiativ til og selv tage initiativ til arrangementer.

Vi er altid på udkig efter samarbejdspartnere, venskabsklubber og lignende der kan hjælpe os i vores fremdrift – Og vi kan hjælpe jer selvfølgelig.

Ideologi

[DEN] blev stiftet d. 7-sep-2013 af Battlefield veteraner som ønskede en seriøs klan der havde fokus på samspil og klan kamp. ideen var at skabe en sportsklub for danske konsolspillere, med fokus på Battlefield, men med tiden evt udvide til andre competetive spil til Playstation.

-Dansk klan for Playstation konsol spillere
-Hvor der er plads til alle og alle har en mulighed for at blive hørt igennem valg af   bestyrelse og andre afstemninger
-Der vil være mulighed for nye spillere at møde andre spillere
-Hvor spillere kan udvikle deres færdigheder som enkelt spiller men primært som hold spiller.

-Mulighed for professionelle klan kampe, for dem som har tid lyst og vilje.

Som spiller får du en masse muligheder og fordele ved at blive en del af os. En god kommunikation og nye venskaber er blot få af dem

E-Sport - Hvad er det vi vil opnå?

E-Sport (Elektronisk sport) er en betegnelse, der refererer til udøvelse af spil på konkurrenceplan. i vores tilfælde, konsolspil! 
Aktiviteten finder sted via internettet eller over et LAN (Local Area Network) event.
E-Sport er i dansk regi, såvel som på verdensplan, inde i en eksplosiv udvikling, og der findes en del hjemmesider som prøver at udbrede E-Sport, ligesom os.
Vores hjemmeside har til formål at bringe nyheder om E-Sport, samspil og samtidigt fungerer som sociale fora for udøvere af E-Sport.
Ydermere laver vi konkurrencer og sikre jer blandt andet servere at spille, fyldt med andre ligesindet Danskere!

Kort sagt, vil vi udbrede E-Sport, og skabe mere fokus, på konsolspillerne, og selvfølgelig vinde en masse kampe, mens vi har det sjovt!

Hvad går kontigentet til?

kontigentet er på 200kr om året. og skal betales inden 1 okt hver år. Når man har betalt kontigent er man medlem af gruppen et år. og har adgang til Hjemmesiden, præmieevents og klan kampe.  hvis man udmelder sig af gruppen kan man få tilbagebetalt kontingent for ikke påbegyndte kvartaler.

Man kan få nedsat sit kontigent hvis man bidrager til Gruppen, enten ved bestyrelses arbejde, hvis man fx fungere som squadleader i klan kampene, eller på anden måde bidrager med noget alle kan have glæde af.  nærmere rabatter vil blive aftalt når vi nedsætter vores bestyrelse.

Kotigentet går til:
-servere
-hjemmeside
-præmier 
-PR

Klan Kampe

Vi giver jer muligheden for at prøve kræfter med klankampe! 
Det vil sige at i for lov til at dyste i internationale ladders (tuneringer) mod hold fra hele verden. 
[DEN] har flere spillere, som skal repræsentere det danske landshold på konsol i Battlefield 4. Det  vil sige at når du spiller i [DEN] så spiller du altså blandt nogle af de bedste spillere i hele Danmark! 

For at komme med i klan kampe, skal du være med i et Squad, snak med nogle af dem som er SquadLeader eller ansøg selv om at få dit eget Squad og tilmeld dit squad i internationale tuneringer, såvel som Danske! 

Regler for [DEN] medlemmer

Reglerne gælder for alle [DEN] medlemmer både gratister og betalende.

- Det er gratis at være med på FB gruppen men vil man have adgang til hjemmesiden, deltage i præmie events og klan kampe, skal man betale et årligt kontingent på 200kr inden 1 okt.
- Der er et generelt krav om en ordentlig tone inad og udadtil
- Vi forventer at man bærer DEN som klan tag så vi kan genkende hinanden på slagmarken. Det er et krav at bære klan tag ved officielle kampe og events. Der kan undtages for klan tag reglen hvis man er klan kæmper som er i en anden klan der kræver at man bærer deres klan tag. 
- Som [DEN]spiller, spiller man for holdet.
- Man opsøger sine klan medlemmer på samme server.
- Man samles i samme squad på samme server.
- I tilfælde af at et squad indeholder, ikke [DEN] spillere, så skal SL (SquadLeader) som udgangspunkt altid, give plads til en spiller fra [DEN]. Da de ATLID har fortrinsret!
- Man følger sit squad og squadleader